Jaa sivu

Bonterra

Bonterran viinitilalla, Mendocinon laaksossa Kaliforniassa turha kiire unohtuu. Viinitilalla elämän annetaan soljua luonnon aikataulujen mukaisesti, myös viininviljelyssä. Luonnonmukaisuus onkin ollut tilan ohjenuora jo vuodesta 1987, jolloin ensimmäisten luomuviinien tuotanto käynnistyi. Sysäys tuli oman luomupuutarhan hedelmiä ja yrttejä maisteltaessa. Niiden puhtaat, tuoreet ja intensiiviset maut rohkaisivat myös rypäleiden luomutuotantoon. Vuosien kuluessa viinitilaa on kehitetty yhä monimuotoisempaan suuntaan, jossa maa, kasvit ja eläimet muodostavat tasapainoisen, kasvua edistävän kokonaisuuden. Mendocinon viinialuetta hallitsevat jyrkät kukkulat ja polveilevat laaksot, joissa myös Bonterran 378 hehtaaria viinitarhoja sijaitsee. Tilan jokaisessa viinissä kuvastuu luonnonmukaisesti kasvatettujen rypäleiden puhtaus ja viinintekijöiden taidokas osaaminen. Ei siis ihme, että Bonterran viinit ovat voittaneet useita palkintoja, mm. kultaa useammassa sarjassa San Francisco Chronicle viinikilpailussa.

Jaa sivu

Bonterra Estate Collection Cabernet Sauvignon

Mehevä ja hilloinen

19,99 €

/

75 cl

/

Alko

Bonterra Estate Collection Cabernet Sauvignon -huippuviini tulee Kalifornian Mendocino Countysta, Bonterran kuuluisalta McNab Ranch-viinitarhalta.

Viinin väri on tummanpunainen, jossa häivähdys violettia. Leveässä ja intensiivisessä tuoksussa tummaa kirsikkaa ja herukkaa, karpaloa sekä mausteisuutta. Maku seuraa tuoksuaan ja lisää nahkaista sekä lyijykynämäistä vivahdetta makuun. Täyteläinen viini, jossa kypsät tanniinit.

Kypsytyspotentiaali 5 vuotta.

Bonterran kaikki viinit ovat luomuja sekä Regenerative Organic -sertifioitu.

⭐⭐⭐⭐⭐ “Tyylikäs huippuviini” -Viinilehti.fi

⭐⭐⭐⭐⭐ “Löytö” -Viinipörssi.fi

Bonterra Organic Chardonnay

Pirteä ja hedelmäinen

15,99 €

/

75 cl

/

Alko

Bonterran Chardonnay on ainut luomu valkoviini Yhdysvalloista Alkon valikoimassa. Bonterra Vineyards on Kalifornian luomuviinintuotannon pioneereja ja luonnonmukaisuus on ollut viinintuottajan ohjenuora jo vuodesta 1987 lähtien. Aromimaailma on runsas, kevyen voinen ja kermaisella vivahteella, jossa havaittavissa paahdettua mantelia sekä hunajaa.

Bonterra Organic Zinfandel

Mehevä ja hilloinen

15,99 €

/

75 cl

/

Alko

Bonterra Zinfandel on Kalifornian parhaimmilta luomutarhoilta kerätyistä Zinfandel rypäleistä valmistettu aromikas ja monipuolinen viini. Bonterran kaikki viinit ovat luomuja sekä ovat ainoat yhdysvaltalaiset luomuviinit Alkon portfoliossa. Bonterra Vineyards on Kalifornian luomuviinintuotannon pioneereja ja luonnonmukaisuus on ollut viinintuottajan ohjenuora jo vuodesta 1987 lähtien.
Ladataan...

Tilaa Makuhetkiä-uutiskirje!

Tilaa Makuhetkiä -uutiskirje ja saat suoraan sähköpostiisi parhaat viini- ja reseptivinkit. Pääset myös ensimmäisten joukossa osallistumaan arvontoihin!

Alkoholin ikärajoista

Alkoholia ei saa Suomessa myydä alle 18-vuotiaalle. Väkevien alkoholijuomien ikäraja on 20 vuotta. Samat ikärajat koskevat alkoholin hallussapitoa: mietoa alkoholijuomaa saa pitää hallussaan 18 vuotta täyttänyt ja väkeviä juomia 20 vuotta täyttänyt henkilö. Alkoholin välittäminen alaikäiselle on rikos, ja välityspalkkion ottaminen katsotaan törkeäksi rikokseksi.

Tämä sivusto sisältää tietoa viineistä.
Sivusto on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.