Jaa sivu

Adobe luomuviinit – valitse lempparisi!

Julkaistu: 17.7.2019

Suositut Adobe-luomuviinit tulevat Chilestä maailman suurimmalta luomuviinituottajalta Emilianalta.

Nimi Adobe tarkoittaa rakennusmateriaalia, joka on valmistettu maaperästä sekä muista orgaanisista aineksista. Tämä toimii ohjenuorana Adobe-viinisarjan valmistuksessa. Emiliana uskoo, että kestävä kehitys sekä luonnonmukainen ja biodynaaminen viljely ovat keino saavuttaa tasapainoinen ja terveellinen viinitila. Tämän seurauksena rypäleiden laatu paranee ja viinit ovat paremman makuisia.

Kaikki Adobe-viinit ovat luomuja sekä vegaaniystävällisiä. Adobe-viinisarjaan kuuluvat Rosé, Gewürztraminer, Syrah Mourvedre Merlot löytyvät Alkon valikoimasta. Tuoteperheeseen kuuluu myös Adobe Reserva Chardonnay.

 

Emiliana Organic Vineyards – maailman johtava luomuviinintuottaja

Luomuviini kasvattaa suosiotaan niin Suomessa kuin muualla maailmassa. Vaikka kemikaalien käyttö vielä on todella yleistä viininvilejelyssä, on tietoisuus kemikaalien haittavaikutuksista kasvanut niin viinintuottajien kuin kuluttajien keskuudessa viime vuosina. Lisää luomuviinistä voit lukea täältä!

Tänä päivänä Emiliana on maailman johtava luomuviinintuottaja. Emilianan viinitarhoilla voi nähdä lampaita, alpakoita ja hevosia, jotka siistivät tarhaa syömällä rikkaruohoja. Viiniköynnösten välissä kulkee myös kanoja, jotka pitävät haitalliset hyönteiset loitolla. Peitekasvien istuttaminen viiniköynnösten läheisyyteen on vähentänyt kastelun tarvetta jopa 90 prosentia. Veden säästämisen lisäksi ympäristöystävällisyys näkyy kierrätyksessä ja aurinkoenergian valinnalla.

Tutustu lisää Emilianan luomuviineihin täältä!

 

Valitse sinun Adobe lempiviinisi!

Jaa sivu

Hyvä rapuviini on iso osa onnistunutta rapujuhlaa ja sen valintaan onkin syytä kiinnittää huomiota.
Kalifornia on paljon muutakin kuin filmitähtiä, upeita hiekkarantoja ja huipputeknologian mekka. Se on yksi maailman suurimmista viinintuottajista!

Ovatko kesäjuhlat, mökkikauden avajaiset tai juhannuskekkerit tiedossa? Helppo ja nopea booli syntyy käden käänteessä ruokatoimittaja Mari Moilasen herkullisella sangria reseptillä! Sangria reseptejä on monia, mutta tällä onnistut varmasti!   KESÄN...

Uutuus nyt Alkossa: Devil’s Carnaval muuttaa käsityksesi viinistä

Elämä on juhlaa, ja nyt siitä nautitaan uudella tavalla. Casillero del Diablon uusi viinisarja Devil’s Carnaval on suunniteltu nuorekkaaseen makuun ja rentoon kippistelyyn, vastavedoksi perinteiselle viinimaailmalle.

4 x paras roseeviini vappuun

Vappuna suomalaiset lähtevät ulos ja kevät voi alkaa. Piknikit ja brunssit ovat vappupäivän perinteitä ja monilla alkaa myös grilli- ja roseeviinikausi. Mikä on paras roseeviini vappuun? Kurkkaa vinkkimme.

Pääsiäisen parhaat punaviinit – “Tyylikäs huippuviini” on löytö

Punaviini kuuluu pääsiäiseen! Valitse oikea viini lampaalle, juustoille ja vaikka suklaan kanssa nautiskeluun – tässä neljä erinomaista punaviiniä pääsiäiseen.

5 x Viinilehti Löytö -viini

Viinit, jotka ovat saaneet Viinilehti LÖYTÖ -arvostelun, ovat hintaansa nähden erinomaisen laadukkaita. Katso 5 X Löytö -viini!

Luomuviinit joulun juhlahetkiin – nautiskelijan ideat kauden kaikkiin tilanteisiin

Joulu on suomalaisten suosikkijuhla, eikä ihme, sillä pikkujouluista aina uuteenvuoteen jatkuvan juhlakauden aikana päästään kokemaan monia makuelämyksiä. Kauden makuja täydentävät hyvä seura ja hyvä viini, joiden avulla joulun herkut saavat uusia nautinnollisia vivahteita.

Mikä viini sopii juuri sinulle? Testaa ja tiedät!

Löydä täydellinen viini juhlakauteen – juuri sinulle valittuna! Oli viinipullo haussa sitten lahjaksi tai omaksi iloksi, tämä pilke silmäkulmassa laadittu testi auttaa löytämään täydellisen matchisi.

Tilaa Makuhetkiä-uutiskirje!

Tilaa Makuhetkiä -uutiskirje ja saat suoraan sähköpostiisi parhaat viini- ja reseptivinkit. Pääset myös ensimmäisten joukossa osallistumaan arvontoihin!

Alkoholin ikärajoista

Alkoholia ei saa Suomessa myydä alle 18-vuotiaalle. Väkevien alkoholijuomien ikäraja on 20 vuotta. Samat ikärajat koskevat alkoholin hallussapitoa: mietoa alkoholijuomaa saa pitää hallussaan 18 vuotta täyttänyt ja väkeviä juomia 20 vuotta täyttänyt henkilö. Alkoholin välittäminen alaikäiselle on rikos, ja välityspalkkion ottaminen katsotaan törkeäksi rikokseksi.

Tämä sivusto sisältää tietoa viineistä.
Sivusto on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.