Jaa sivu

Artikkelit

Julkaistu: 11.11.2022

Katso meidän kolme viinivalintaa, jotka juhlistavat isiämme parhaalla mahdollisella tavalla.

Julkaistu: 31.10.2022

Jokavuotinen metsästyskausi on käynnissä ja se tietää riistaruokien ilmestymistä ruokapöytään. Mutta mikä on hyvä riistaviini?

Julkaistu: 9.9.2022

Gewürztraminer, mitä ihmettä? Tutustu tähän vivahteikkaaseen valkoviiniin ja nappaa viinisuositus jutun lopusta!

Julkaistu: 25.8.2022

Syksy on sienten ystävien suosikkivuodenaika – ja Pinot Noir -fanien myös, ovathan rypäleestä tehdyt punaviinit loistavia sieniviinejä!

Julkaistu: 5.7.2022

Oletko törmännyt viineissä B Corp -vastuullisuussertifikaattiin? Se on nyt kaikissa Casillero del Diablo -viinipulloissa, mutta mitä ihmettä se tarkoittaa?

Julkaistu: 15.6.2022

Chilen kenties tunnetuimman viinibrändin Casillero del Diablo -viinit ovat paholaisen suojelemia ja pirun kellarissa kypsyneitä. Joko tunnet pirullisen hyvien viinien tarinan?

Julkaistu: 7.6.2022

Tilaa Makuhetkiä -uutiskirje ja saat suoraan sähköpostiisi parhaat viini- ja reseptivinkit. Pääset myös ensimmäisten joukossa osallistumaan arvontoihin ja kuulemaan uutuusviineistä!

Julkaistu: 25.4.2022

Marjaisan raikas Frontera Tempranillo on erinomainen kesäpunkku!

Julkaistu: 1.2.2022

Julkaistu: 4.1.2022

Julkaistu: 17.12.2021

Jaa sivu

Pihistä tai panosta – 4 x kesän paras hanaviini

Hyviä hanaviinejä löytyy eri hintaluokista. Tässä tärpit kesän parhaisiin chileläisiin hanaviineihin, joissa on hinta-laatu-suhde kohdillaan. Minkä valitset?

Viini pataruoalle ja viiniä pataan – 4 vinkkiä pataruokiin

Pataruoat ovat kylmien ilmojen sesonkiruokaa. Lihapata harvemmin houkuttaa kesähelteillä, mutta talvipakkasilla ajatus ja maku koukuttaa. Pataruokien valmistus ja viinin valinta lihapadalle ei ole vaikeaa. Kaikesta selviää muutamalla raaka-aineella ja yhdellä viinillä, kun käsissä on hyvä resepti ja aikaa hauduttaa. Näillä vinkeillä onnistut.

Miksi Chile on hyvä viinimaa? Neljä syytä suosia chileläistä viiniä!

Erinomainen hinta-laatusuhde ei ole ainoa syy rakastaa chileläistä viiniä. Chile on poikkeuksellinen viinimaa – lue lisää, miksi valita chileläinen viini.

ProWein keräsi viinimaailman yhteen

Chardonnay-päivä – tutustu Diablo Golden Chardonnay -viiniin

Vuosittain toukokuun lopussa vietettävä Chardonnay-päivä on hyvä syy juoda valkoviiniä ja tutustua ehkä maailman tunnetuimpaan valkoviinirypäleeseen. Mitä tiedät Chardonnay-rypäleestä entä Diablo Golden Chardonnay -viinistä? Lue 10 faktaa.

Emiliana on nyt Regenerative Organic -sertifioitu!

Emiliana Organic Vineyards -viinituottajalle on myönnetty kansainvälinen Regenerative Organic (ROC) -sertifikaatti ensimmäisenä chileläisenä yrityksenä!

Tilaa Makuhetkiä-uutiskirje!

Tilaa Makuhetkiä -uutiskirje ja saat suoraan sähköpostiisi parhaat viini- ja reseptivinkit. Pääset myös ensimmäisten joukossa osallistumaan arvontoihin!

Alkoholin ikärajoista

Alkoholia ei saa Suomessa myydä alle 18-vuotiaalle. Väkevien alkoholijuomien ikäraja on 20 vuotta. Samat ikärajat koskevat alkoholin hallussapitoa: mietoa alkoholijuomaa saa pitää hallussaan 18 vuotta täyttänyt ja väkeviä juomia 20 vuotta täyttänyt henkilö. Alkoholin välittäminen alaikäiselle on rikos, ja välityspalkkion ottaminen katsotaan törkeäksi rikokseksi.

Tämä sivusto sisältää tietoa viineistä.
Sivusto on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.