Jaa sivu

Artikkelit

Julkaistu: 13.11.2018

Julkaistu: 18.9.2017

Jaa sivu

Pääsiäisen parhaat punaviinit – “Tyylikäs huippuviini” on löytö

Punaviini kuuluu pääsiäiseen! Valitse oikea viini lampaalle, juustoille ja vaikka suklaan kanssa nautiskeluun – tässä neljä erinomaista punaviiniä pääsiäiseen.

Paras roseeviini kesään – 3 x viinisuositusta

Trendikäs roseeviini on mutkaton juoma, joka virkistää kesähelteillä ja näyttää hyvältä lasissa. Millaista roseeviiniä olisi syytä kaataa lasiin kesällä? Katso meidän 3 x paras roseeviini viikonloppuun!

4 x jouluviini – katso parhaat viinit joulun juhlahetkiin

Jouluvalmisteluissa riittää puuhaa ja jouluviinikin pitäisi valita. Mikä viini sopii joulupöytään? Helpota hommaa ja nappaa tästä joulun maistuvimmat viinisuositukset.

5 x Suositut Viinit Jouluun

Etsinnässä loistava sieniviini? Pinot Noir on sienisesongin ykkönen

Syksy on sienten ystävien suosikkivuodenaika – ja Pinot Noir -fanien myös, ovathan rypäleestä tehdyt punaviinit loistavia sieniviinejä!

5 x roseeviini-fakta

Tilaa Makuhetkiä-uutiskirje!

Tilaa Makuhetkiä -uutiskirje ja saat suoraan sähköpostiisi parhaat viini- ja reseptivinkit. Pääset myös ensimmäisten joukossa osallistumaan arvontoihin!

Alkoholin ikärajoista

Alkoholia ei saa Suomessa myydä alle 18-vuotiaalle. Väkevien alkoholijuomien ikäraja on 20 vuotta. Samat ikärajat koskevat alkoholin hallussapitoa: mietoa alkoholijuomaa saa pitää hallussaan 18 vuotta täyttänyt ja väkeviä juomia 20 vuotta täyttänyt henkilö. Alkoholin välittäminen alaikäiselle on rikos, ja välityspalkkion ottaminen katsotaan törkeäksi rikokseksi.

Tämä sivusto sisältää tietoa viineistä.
Sivusto on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.